Open Monumentendag op zaterdag 14 september 2019

cropped-logo-omd-klein
Open Monumentendag heeft in 2019 als landelijk thema ‘Plekken van plezier’.Hoe hebben mensen zich in de loop der eeuwen vermaakt en welke monumenten zijn daarvoor het decor of het podium geweest?
Lees hier over Open Monumentendag in Maartensdijk en De Bilt.

Meer informatie over het cadeaulidmaatschap!

We hebben U vorige week bericht over onze wervingsactie voor nieuwe leden. Helaas is daarbij abusievelijk de link naar de achtergrondinformatie niet vermeld.
Lees daarom hier ... waarom wij nieuwe leden nodig hebben en hoe U daar aan kunt bijdragen.
We zouden het fantastisch vinden als elk lid van onze vereniging een nieuw lid zou aanbrengen. Misschien weet u nog geen cadeautje voor de verjaardag van een familielid of goede kennis. Verras ze eens met een lidmaatschap. Het lidmaatschap voor één jaar, inclusief een abonnement op het historisch tijdschrift, kost u € 17,50. Na aanmelding ontvangt u de welkomstbrief en het prachtige geschenkboek ‘Tien eeuwen Maartensdijk’, zodat u dit zelf cadeau kunt geven aan de ontvanger.
tieneeuwenmaartensdijk