Uitnodiging lezing en ledenvergadering

op dinsdag 24 september 2019 19.30 uur

Op dinsdag 24 september aanstaande zal de heer Bert de Groot, Hoogheemraad van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden een lezing verzorgen over de historie en werkwijze van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en één van haar rechtsvoorgangers het waterschap Maartensdijk.
Meer lezen
HDSR-Hoogheemraadschap-De-Stichtse-Rijnlanden
Voorafgaand aan de lezing is er een korte Algemene Leden Vergadering.
De agenda wordt ter plekke vastgesteld en bestaat in ieder geval uit het vaststellen van een aantal bestuurswisselingen:
Aftredend zijn: Ineke van Bemmel, Gert Veenendaal en Gé Veldhuizen. Voorgedragen worden Ed van Zijl (voor de functie van penningmeester) en Henric de Jong Schouwenburg (algemeen lid).

Een triest bericht ...

Deze week bereikte ons het bericht dat op 9 september 2019 is overleden de mede-oprichter van de Historische Vereniging Maartensdijk en onze voormalig voorzitter
Lous de Raadt - Nolst Trenité.
Lous is van onschatbare waarde geweest voor onze vereniging. Wij denken aan haar in grote dankbaarheid. Lous is 87 jaar oud geworden. Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Op dinsdag 24 september zullen wij in de ALV aandacht besteden aan haar rol in onze vereniging en stil staan bij haar overlijden.