Geert Boorsma geridderd ...

Vandaag bereikte ons het bericht dat Geert Boorsma uit Hollandsche Rading bij de lintjesregen van koningsdag voor zijn activiteiten is benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.
Geert is actief in onze vereniging als enthousiast schrijver over historische onderwerpen, lid van de redactie van St Maerten en voormalig lid van de programmacommissie. Buiten onze vereniging is hij onder meer historisch rondleider en verhalenverteller (onder meer bij het Gilde Utrecht en Natuurmonumenten) en actief in de protestantse kerkgemeenschap.
geert boorsma
Bestuur en leden van de Historische Vereniging Maartensdijk feliciteren Geert Boorsma met zijn welverdiende onderscheiding.
Klik hier ... als u Geert via onze website wilt feliciteren. Wij zorgen dat alle reacties hem bereiken.