2018 is al bijna historie

Het bestuur van de Historische Vereniging heeft al een beetje teruggekeken naar het jaar 2018. De vereniging is levend en levendig met een fraai tijdschrift, een nieuwe website en regelmatige ledenactiviteiten.
Maar ook een historische vereniging moet vooruit kijken. Een licht dalend ledental, gecombineerd met een toename van de vergrijzing, vraagt om nieuwe activiteiten om leden aan te trekken. Er zijn een aantal plannen gewisseld en in het komend jaar gaat u daar zeker van horen.
Maar voor nu richten wij ons uiteraard op de feestdagen. Wij wensen u een mooie kerst, een veilig oudjaar en een sprankelend begin van 2019.
Namens bestuur en vrijwilligers,
Gert-Jan Weierink, voorzitter.

Fraaie archiefstukken over Steinenburg

Dankzij het Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen kunnen wij u foto's laten zien van de plannen voor de bouw van het villapark Steinenburg. Met dank aan collectiebeheerder Wouter van Dijk mogen wij ook zijn beschrijving bij deze foto's overnemen.
Meer lezen