Uitnodiging excursie Huis Doorn 20 oktober aanstaande

Op zaterdag 20 oktober zal er een excursie georganiseerd worden naar huis Doorn waar op dit moment de tentoonstelling “Verzet en verdriet in beeld”, herdenkingssculpturen van twee wereldoorlogen, gehouden wordt.
Om 12.00 uur  verzamelen we bij de Vierstee. De bus vertrekt om 12.30 uur zodat wij om 13.00 uur bij huis Doorn zullen zijn waar wij een rondleiding door het Huis en de tentoonstelling “Verzet en verdriet in beeld” in het paviljoen.
Na afloop zal er in de Oranjerie koffie met gebak geserveerd worden.
Kosten zijn inclusief vervoer per bus, entree en koffie met gebak €27,- en voor museumjaarkaarthouders €17,-. Leden van de Historische Vereniging Maartensdijk hebben voorrang bij inschrijving.
Het bedrag kunt u overmaken op: NL83INGB0004400774 t.n.v Historische Vereniging Maartensdijk. Dit geldt tevens als reservering!
Op deze tentoonstelling zijn sculpturen te zien van Käthe Kollwitz, Ernst Barlach, Wilhelm Lehmbruck, John Rädecker, Zadkine en Mari Andriessen. Het programma volgt later. Mocht u meer informatie willen over de tentoonstelling dan kunt u op www.huisdoorn.nl meer informatie vinden.