Noorderpark nog steeds actueel.

Vertel uw verhaal over de landinrichting.

In St Maerten nr 61 heeft Frank Klok een uitgebreid artikel geschreven over de landinrichting in het Noorderpark tussen 1985 en 2013. Het artikel beschrijft recente geschiedenis, die niet onomstreden is en waaraan veel inwoners van de oude gemeente Maartensdijk nog actieve herinneringen bewaren. Misschien heeft u ook zelf ervaringen met de herinrichting van Het Noorderpark. Daarom bieden wij u graag de gelegenheid om deze ervaringen met ons te delen. Wellicht geven de reacties nog eens aanleiding voor een vervolgartikel.

In het artikel is geput uit de herinneringen van Henk van de Broek, maar ook een aantal andere inwoners van Westbroek zijn in 2017 door Frank Klok geïnterviewd.
Hun verhalen zijn kritisch, maar al met al zien de geïnterviewden ook heel wat positieve gevolgen van de landinrichting. Lees hier … de volledige verslagen van de interviews met Henk van de Broek, Bertus en Lia Verheul en Arie Bouwman.
Wij zijn erg benieuwd of U daar nog verhalen aan toe wil voegen.

Oproep
Wat weet u nog van de landinrichting? Hoe kijkt u er op terug? Wat heeft het voor U betekend?
Gebruik de mogelijkheid om hieronder te reageren. Bij voldoende reacties komen we in een toekomstig nummer van St Maerten nog eens terug op het artikel.
Frank Klok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *